28. november 2021

Samarbejde med Bott Danmark

RTT starter nyt produktområde op
Vores mål er at kunne tilbyde vores kunder en komplet pakke af produkter og services, inden for vores branche, så de kun behøver at gå et sted hen, for at få deres behov opfyldt  – one-stop-shopping.
 
Vi har i forvejen mange erhvervskunder, store som små, som får lavet folie, belysning, udstyr m.m. hos os, og vi ville gerne have det sidste ben med, for at kunne leve op til vores mål – nemlig bilindretning.
Vi har derfor ledt efter en leverandør, som kunne leve op til vores krav om kvalitet og fleksibilitet.
 
Samarbejde med Bott Danmark
Det er med stor glæde at vi kan annoncere, at vi har indgået samarbejde med Bott Danmark, som er verdenskendte for deres kvalitetsløsninger inden for bil- og værkstedsindretning.
 
Her forsegler Morten Sonnich, Direktør for Bott Danmark og Claus Jønck, Adm. Direktør for RTT, samarbejdet med et håndtryk.  
 
Læs mere om Bott og se vores reolpakker her
 
RTT er blevet certificeret Bott servicepartner og vores montører er blevet uddannet hos Bott i Tyskland for at kunne montere reolerne efter Botts forskrifter.
Ny salgschef
Vi glæder os meget til at tage hul på vores nye produktområde for alvor, og har i den forbindelse ansat en ny salgschef, som udelukkende skal fokusere på salg af Bott bilindretning.
 
Vores nye kollega hedder Ulrich Kirchheiner og har mange års erfaring inden for salg og marketing i forskellige brancher.
 
Vi byder Ulrich hjertelig velkommen til RTT.