28. november 2021

RTT indstillet til CSR People Prize

Kurt Holm Nielsen, Netværkskoordinator i VirksomhedsnetværkCabi, har indstillet RTT til CSR People Prize.

I sin indstilling skriver Kurt følgende:

"I fortjener at vinde prisen, fordi i udviser særligt socialt ansvar, og har et forbilledeligt samarbejde med det lokale Jobcenter"

Vi er meget beærede og stolte over indstillingen og håber naturligvis at vi kan kvalificere os til en nominering.

Vi tager vores sociale og integrationsmæssige ansvar meget alvorligt og vil gerne bidrage til at holde hjulene i gang i det danske erhvervsliv og sætte et eksempel for vores medarbejdere og samarbejdspartnere. Vi har derfor et meget tæt samarbejde med det lokale jobcenter og har jævnligt flere virksomhedspraktikanter ansat.

Derudover er vores direktør Jens Hultgren medlem af LBR (Det lokale beskæftigelsesråd), som har til formål at samordne og udvikle den lokale, forebyggende indsats for personer, der har svært ved at klare sig på arbejdsmarkedet.

Jens tager i den sammenhæng også ud og holder foredrag for andre virksomheder mv. (eks. Ulighedens Topmøde) og prøver at sprede budkabet om vigtigheden af at tage et socialt ansvar.
 
Om CSR People Prize

- en hyldest til de som gør noget ekstraordinært!

Hvert år uddeler Virksomhedsforum for Socialt Ansvar CSR People Prize til virksomheder, der gør en særlig indsats for at udvise social ansvarlighed.
 
CSR People Prize, tidligere kendt som Netværksprisen, kan søges af både offentlige og private danske virksomheder, der udviser socialt ansvar og på den måde bidrager til et rummeligt arbejdsmarked.
CSR People Prize uddeles inden for 2 kategorier, nemlig mindre virksomheder (under 100 medarbejdere) og større virksomheder (over 100 medarbejdere).
 
Prisen uddeles ved det årlige CSR Awards, der i 2014 afholdes i Holstebro den 30. og 31. oktober.   
Læs mere her