28. november 2021

RTT indgår samarbejde med Sortimo bilindretning

 
Det er med stor fornøjelse at vi kan meddele, at RTT har indgået samarbejde med Sortimo omkring salg og montage af Sortimos produktprogram indenfor bilindretning.
 
RTT er en stærk partner
Michael Pettersson fra Sortimo udtaler: “Vi glæder os over at kunne byde endnu en ny forhandler velkommen i vores stærke netværk af professionelle samarbejdspartnere i Danmark. Vi har i dag 14 aktive forhandlere i Danmark og med RTT kan vi nu tilføje yderligere 3 lokale forhandlerlokationer på landkortet. RTT har afdelinger i Søborg, Århus & Vejle og dermed dækker vi Danmark endnu bedre,” siger Michael Pettersson, adm. direktør hos Sortimo A/S og fortsætter: “Vore to virksomheder er på mange måder bygget på det samme værdigrundlag og er det helt perfekte match, når vi taler erfaring med salg og montage af udstyr til varebiler. Det er helt klart en styrke for alle parter og bestemt til glæde for vores kunder. Glade og tilfredse kunder har vi alle brug for, og det sikrer vi bedst ved at give dem en 1. klasses oplevelse,” slutter Michael Pettersson.
 
Mange års brancheerfaring
RTT er ny forhandler af Sortimo produkter, men bestemt en erfaren virksomhed indenfor bilbranchen. Vi tilbyder i dag en komplet pakke af produkter, services og løsninger inden for klargøring, foliering, auto-elektronik og bilindretning.
“Jeg glæder mig til at påbegynde samarbejdet med Sortimo,” siger Claus Jønck, direktør hos RTT A/S og tilføjer: “Med vores nye afdeling i Aarhus, er vi blevet landsdækkende inden for bil- og varevognsopbygning og derfor er samarbejdet gavnligt for begge parter, da vi ønskede en samarbejdspartner indenfor bilindretning, som kunne leve op til vores krav om kvalitet og service – og Sortimo ønskede at udvide deres forhandlernetværk med endnu en stærk partner,” slutter Claus Jønck.
Om Sortimo A/S
Sortimo A/S har hovedkontor i Greve og egne afdelinger i Gøteborg, Oslo og Trondheim. Sortimo A/S er et datterselskab af Sortimo International GmbH. Sortimo Koncernen beskæftiger 1.000 medarbejdere, hvoraf de 55 er i Skandinavien. Sortimo koncernen er den absolutte markedsleder i såvel Europa som i Skandinavien, med fokus målrettet på at yde vores kunder og partnere en ekstraordinær god service og rådgivning. Produkterne er primært designet og tilpasset specielt til varebiler i alle størrelser og forhandles via et professionelt markedssegmenteret netværk af forhandlere og partnere.
 
Læs pressemeddelelsen fra Sortimo her
Læs mere om Sortimos reolløsninger her