28. november 2021

RTT i DR Nyhederne i forbindelse med nyt lovforslag om alkolås

I forbindelse med et nyt lovforslag fra SF om at indføre tvungne alkolåse for dømte spritbillister, var RTTs direktør Claus Jønck i DR nyhederne her til morgen, for at demonstrere vores Smart Start alkolås.
Indslaget blev lavet i forbindelse med at den nye alkolåsordning trådte i kraft i april år.

Læs om DRs besøg hos RTT tidligere på året her.

Smart Start alkolåsen er naturligvis godkendt af Rigspolitiet, som leverandør af alkolåse til dømte spritbilister og RTT er autoriseret forhandler og montør af Smart Start Alkolåse.
Vil du høre mere om betingelserne for ordningen, eller ønsker du et tilbud på en montering, er du meget velkommen til at kontakte os.

Sådan virker alkolåsen

Alkolåsen installeres i et køretøj og forhindrer, at køretøjet kan starte, hvis føreren har en promille over 0,5. 

Derudover bliver føreren også bedt om at puste i alkolåsen undervejs på køreturen for at sikre, at føreren ikke drikker under køreturen. Føreren kender ikke tidspunktet på forhånd og har 20 min til at foretage pustet - efter varsling, ellers kan bilen ikke køre videre. 

Se med her, hvor Claus demonstrerer hvor sikker alkolåsen er:

Styrk virksomhedens image med en alkolås

RTT har alene i år monteret over 100 alkolåse i både privat og erhvervsbiler.
 
Flere og flere, små som store, virksomheder vælger at få monteret alkolåsen forebyggende og derved signalere at de har fokus på sikkerhed. Arriva og Carlsberg var blandt de første, der valgte at få alkolåse monteret, for at fortælle deres kunder og samarbejdspartnere, at der ikke bliver indtaget alkohol i arbejdstiden.

Vil du også sørge for at dine medarbejdere kører sikkert, så kontakt os og få en snak om alkolåsen.

Læs mere om Smart Start alkolåsen her