28. november 2021

RTT er totalleverandør til Meguiar's nye varebiler

 
RTT i Søborg har monteret tre Mercedes-Benz varebiler fra inderst til yderst for Meguiar's - to stk. Mercedes-Benz Vito og en Sprinter.
 
Meguiar's sælger professionelle bilplejeprodukter, som bruges af bilplejecentre, bilforhandlere og lign. De tre varebiler skal bruges til at fragte bilplejeprodukterne rundt.
 
Vi fik en snak med Mikael Morell, salgschef hos Meguiar's, efter overleveringen af bilerne:
 
Hvorfor valgte I RTT til at montere jeres nye biler?
Vi kender RTT lidt i forvejen, da de benytter nogle af vores bilplejeprodukter i deres klargøring.
Vi indhentede et par tilbud fra forskellige leverandører, og der var RTT dem vi havde den bedste dialog med i forhold til pris og justeringer af tilbuddet.
De var hurtige til at vende tilbage og fleksible i forhold til de krav vi havde.
 
Hvordan har jeres oplevelse af RTT været?
Meget positiv. Det var en omfangsrig monteringsopgave, og derfor havde vi også høje forventninger til resultatet. De blev bestemt indfriet, og de småjusteringer vi har haft hen af vejen, har RTT været hurtige til at klare med det samme.
 
Vi oplevede også stor fleksibiltet fra RTTs side, da bilerne blev leveret lidt senere end planlagt fra importøren. Vi frygtede at monteringen hos RTT blev yderligere forsinket, men RTT rykkede rundt i kalenderen og sørgede for at vores biler kom ind på værkstedet, så snart de var landet fra importøren.
 
Rumskib på hjul
Produkterne, som skal opbevares i bilerne, kan ikke tåle frost - derfor er der monteret specialisolering under beklædningen.
Isoleringen koster det hvide ud af øjene og er oprindeligt udviklet til rumfart - men kan altså også bruges til at isolere en varebil.
 
Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning er der også monteret Webasto bilvarmer, med indbygget termostat, i alle tre biler. Termostaten sørger for, at temperaturen i bilerne aldrig kommer under 5-6 grader - det gælder også når bilen står stille om aftenen og i weekender.
 
Her arbejder vores montører Peter og Kim med den specielle isolering og efterfølgende monteres der beklædning på gulve og lofter. 
 
   
Der bliver, efter kundens ønske, monteret skakternet gulv i alle tre biler.
 
 
Varerummet bliver til sidst fuldendt med belysning og skræddersyede Sortimo reoler, designet efter Meguiar's behov og ønsker.  
 
 
Bilerne har også fået monteret bakkamera til at hjælpe med udsyn og parkering.

Man kan lige ane bakkameraet bagest på taget af Spinteren.

 
 
Efter montører og auto-elektrikere er færdige, tager vores folieafdeling over og giver bilerne en flot dekoration.
Sidst men ikke mindst bliver vores kunders biler altid vasket og klargjort inden aflevering, så de står knivskarpe når kunden modtager dem.
 
RTTs one stop shopping koncept
Skal du have monteret udstyr, folie, indretning eller andet i din nye eller brugte bil behøver du ikke lede længere.
Vi tilbyder en komplet pakke af produkter, services og løsninger til din bil og kan montere alt under et tag.
Du får din bil hurtigere, da vi arbejder tæt sammen i alle vores afdelinger og koordinerer opgaverne, så det bliver så effektivt som muligt.
Selv om vi er hurtige, leverer vi stadig den højeste kvalitet i branchen. 
 
Læs mere om hvad vi kan tilbyde her eller kig forbi en af vores afdelinger og få en snak med os om dine behov og ønsker.