28. november 2021

Har du sikret din varebil mod tyveri?

 

 

Tyve vælger varebiler der ikke er sikret mod tyveri!

Flere tusinde biler stjæles eller udsættes for indbrud hvert år. Det medfører ærgrelser fordi det kan medføre tabt arbejdstid, dyre reparationer og køb af nyt værktøj.

Erfaring og statistik viser at jo mere du har sikret din varebil jo mere kan du som ejer føle dig tryg.

Her er nogle gode råd til hvordan du nemt kan sikre dig. Lad RTT hjælpe dig med at undgå det næste indbrud.

Tyverialarm:
Skræm tyven væk med sirenen. Måske kan klistermærket allerede få ham til at holde sig væk. Vores nye alarm er en lille smart boks, som kan kodes til alle varebiler.
 
Dørlås:
En dørlås er en sikker, praktisk og smart måde at sikre din varevogn på. Låsen er både dirkefri og boringssikker – og lavet i vejrbestandigt, hærdet stål i et design, der ikke skæmmer varevognen. Låsen til alle typer varevogne og på både bagdøre og sidedøre.
 
Vinduesgitter:
Undgå, at tyven smadrer en rude og på den måde får adgang til varevognen. Vinduesgitre fås som gitter eller heldækkende plade til både bagruder og sideruder. Gitrene er i galvaniseret og pulverlakeret stål og kan tilpasses forskellige varevogne.
 
Sikkerhedsboks fra Sortimo:
En ny og effektiv løsning til at sikre dyrebare genstande såsom Laptop, iPad mv. er vores sikkerhedsboks. Boksen integreres nemt i alle Sortimoreolsystemer. Teknologien bag åbningssystemet, det såkaldte RFID (radio-frequency identification), muliggør hurtig åbning, ligesom nøglen også kan programmeres med en transponder, så flere bokse kan sikres på samme tid.
 
Sikkerhedsfilm eller solfilm:
Undgår at friste tyven ved at sørge for han ikke kan se hvad du har i bilen. ISikkerhedsfilem gør det svært for tyve, at trænge igennem ruden, fordi glasskårene bliver siddende sammen og ikke bare falder ned. Det får ofte tyven til at opgive sin ugerning.
 

Ring eller skriv til:

Århus, Ålborg eller Vejle: 

Jesper Wiegaard

E-mail: jwi@rtt.dk, tlf: 28937001

Tommy Andersen

E-mail: ta@rtt.dk, tlf: 28352008

København:

Kenneth Jensen

E-mail: kj@rtt.dk, tlf: 28129137