28. november 2021

Østjysk Radiotelefon bliver en del af RTT

Østjysk Radiotelefon bliver pr. 1. maj 2015 en del af RTT. Den nye konstellation betyder at RTT bliver Danmarks største leverandør af taxiservice og montering, med op mod 900 nymonteringer årligt, samt landsdækkende indenfor auto-el, varevognsopbygning og folieindpakning.
 
RTT Aarhus
 
Det perfekte match
RTT har længe ønsket at finde en velegnet partner, som kunne være med til at styrke RTTs position i Jylland. Østjysk Radiotelefon var et oplagt valg, da de havde den rette placering, en solid kundekreds og et godt renomme i branchen. Ledelsen i begge virksomheder er meget enige om fremtidsvisioner og værdigrundlag og derfor er vi sikre på at samarbejdet bliver til fordel for både kunder og medarbejdere.
For kunderne betyder det:
  • Landsdækkende taxiservice, auto-el og folieindpakning på 3 lokationer i Århus, Vejle og København
    • Alt inden for bil- og varevognsopbygning - herunder blink og lygter, navigation, bakkamera, håndfri mobil, bilvarmer, alkolås og indretning.
    • Folieindpakning af person- og varebiler.
    • Taxiservice og montering
  • Et team af de mest kompetente og erfarne folk i branchen
  • One-stop-shopping – alt under et tag sikrer at kundernes biler kommer hurtigere på gaden.
Alt er ved det gamle
Det eneste der ændrer sig er navnet på facaden, brevpapiret og arbejdstøjet – ellers er alt ved det gamle. Det er stadig Hans-Erik Christoffersen der står for ledelsen af afdelingen i Aarhus og det er en tryghed for kunderne at vide, at de stadig får den samme gode service, af de samme dygtige og imødekommende medarbejdere, som de altid har gjort.
 
Fra venstre: Hans-Erik Christoffersen, Jens Hultgren og Claus Jønck
 
Forstærket ledelsesteam i RTT A/S
Claus Jønck fortsætter som adm. direktør for RTT A/S. Hans-Erik Christoffersen træder ind, som en del af ledelsen i RTT A/S og får ansvar for RTT i Vejle og Aarhus. Jens Hultgren fortsætter som direktør for RTT og ansvarlig for RTTs aktiviteter på Sjælland.
 
Vi glæder os meget til at tage imod jer i vores nye afdeling i Aarhus.